سامانه دانش آموزی سناد به منظور جمع آوری اطلاعات تحصیلی دانش آموزان تمام مقاطع تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش کشور راه اندازی شده تا مدیران و کارکنان مدارس بتوانند با ورود به سایت دانش آموزی سناد از امکانات ارائه شده استفاده نمایند، اما باید ذکر نمود که دسترسی به سایت snd.medu.ir در حال حاضر امکان پذیر نمی باشد و مدیران می بایست به اداره آموزش و پرورش منطقه خود جهت هرگونه تغییرات اقدام نمایند.
برای مشاوره راهنمای ورود به سامانه دانش آموزی سناد
برای مشاوره راهنمای ورود به سامانه دانش آموزی سناد
وزارت آموزش و پرورش کشور چند سالی است که سامانه ای تحت عنوان سناد یا سامانه نام نویسی الکترونیکی دانشآموزی را با هدف ذخیره سازی اطلاعات این دانش آموزان اجرا نموده و در دسترس مدیران مدارس و دانش آموزان قرار داده است. طراحی سامانه ای به این منظور باعث می شود تا میزان دسترسی مدیران و کارکنان مسئول آموزش و پرورش به اطلاعات ثبت شده دانش آموزان و ارزیابی و سنجش آن ها اصولی تر و با سرعت بیشتری انجام شود.
بر اساس تصمیم مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی دسترسی ورود به سایت دانش اموزی سناد برای مدیران مدارس و نیز سایر کاربران لغو شده و به دلیل عدم بروزرسانی مجدد دسترسی به این سامانه برای تمامی کاربران غیر فعال گردیده است. از این رو در صورت ایجاد هر گونه تغییرات احتمالی مدیران مدارس می توانند به صورت حضوری به کارشناس اداره سنجش مناطق خود مراجعه نمایند.
برای دسترسی راحت تر به سایت snd.medu.ir در زمان فعال بودن سامانه، هر پایه تحصیلی آدرس سامانه مخصوص به خود را داشت تا در ورود به سامانه سناد مربوط به مقطع تحصیلی خود دچار مشکل نشوند. از این رو جهت اطلاع از جزئیات عدم فعالیت سامانه سناد و نیز به دلیل آشنایی با سامانه سناد دانش آموزی به توضیحاتی در مورد امکانات سامانه سناد دانش آموزی برای دوره ابتدایی و متوسطه می پردازیم.
برای ورود مستقیم به سایت سامانه سناد کلیک نمایید.
مدیران و معلمان مدارس و یا دانش آموزان مقاطع تحصیلی مختلفی توانستند به سامانه سناد دانش آموزی به نشانی snd.medu.ir جهت ثبت و مشاهده اطلاعات دانش اموزان مراجعه کنند، اما باید ذکر نمود که سامانه سناد دانش آموزی غیر فعال گردیده و مدیران می توانند جهت هر گونه تغییرات به ادارات سنجش مناطق مراجعه نمایند.
سامانه سناد در مواقعی که غیر فعال نشده بود علاوه بر ثبت و نگهداری اطلاعات دانش آموزان بخش هایی همچون سامانه ثبت نام المپیادهای دانش آموزی، سامانه ثبت نام آزمون های تیزهوشان و جشنواره جوان خوارزمی را برای عضویت و ثبت نام در آزمون ها و مسابقات علمی دانش آموزی نیز برای دانش آموزان به صورت مستقل فراهم شده بود.
دسترسی مدیران مدارس به سامانه سناد دانش آموزی غیر فعال گردیده و این افراد می توانند با مراجعه حضوری به اداره سنجش مناطق خود هر گونه تغییرات ایجاد شده را به کارشناس مربوطه اداره سنجش مناطق ارائه دهند.
سامانه سناد برای مقاطع مختلف تحصیلی اعم از ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم آدرس های جداگانه ای داشت. مدارس متفاوت دیگر نیز مانند مدارس بزرگسالان، هنرستان ها و مدارس استثنایی نیز نشانی های اینترنتی مختص به خود را دارند، اما دیگر برای دسترسی به این سامانه نیازی به آدرس های مختلف نیست و تنها جهت توضیح بهتر این مطالب در جدول زیر نشانی های تغییر یافته و آدرس های جدید سایت سناد دانش آموزی برای مقاطع و مدارس مختلف عنوان شده است.
نوع مدارس | آدرس جدید |
پیش دبستانی | p-snd.medu.ir |
مدارس ابتدایی | schsnd.medu.ir |
مدارس متوسطه اول | M1-snd.medu.ir |
مدارس متوسطه دوم | M2-snd.medu.ir |
مدارس بزرگسال | T-snd.medu.ir |
مدارس متوسطه اول پیش حرفه ای -استثنایی | esm1p-snd.medu.ir |
مدارس دوم متوسطه حرفه ای - استثنایی | esm2p-snd.medu.ir |
مدارس متوسطه اول استثنایی | esm1-snd.medu.ir |
مدارس متوسطه دوم استثنایی | esm2-snd.medu.ir |
مدارس پیش دبستان استثنایی | ps-snd.medu.ir |
مدارس ابتدایی استثنایی | es-snd.medu.ir |
سامانه پشتیبانی | support-snd.medu.ir |
لازم به ذکر است که تنها مدیران می توانستند به سامانه سناد دسترسی داشته و اقدامات لازم جهت ثبت نام دانش آموزان را انجام دهند. دانش آموزان در صورت در دست نداشتن رمز مدیران مدرسه اجازه ورود به این سایت را ندشتند. از این رو با توجه به غیر فعال شدن سامانه سناد به دلیل عدم بروزرسانی، دسترسی مدیران برای ورود به سایت دانش اموزی سناد غیرفعال گردیده است.
همچنین، سیستم هایی مانند سامانه جامع امور شاهد و ایثارگران، سامانه فروش و توزیع کتاب های درسی، سامانه دانش آموزی شاد و سامانه همگام، همه از سامانه سناد تغذیه اطلاعاتی می شوند.
دانش آموزان می توانند کلیه خدمات تحصیلی از قبیل دریافت کارنامه دانش آموزی، شرکت در آزمون تیزهوشان و ... را از طریق سامانه همگام مدارس انجام دهند، برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این سامانه می توانید مقاله زیر را مطالعه نمایید.
همان طور که ذکر شد دسترسی سامانه دانش آموزی سناد برای مدیران و کادر آموزشی دوره ابتدایی غیر فعال شده و دیگر داوطلبان نمی توانند از امکانات ارائه شده این سامانه استفاده کنند. نیز با توجه افزایش تعداد محصلین و دانش آموزان در پایه های مختلف مقطع ابتدایی و همچنین بالا رفتن میزان بازدید ها و مراجعات به سایت دانش آموزی سناد در سال های گذشته در این قسمت به بررسی امکانات سامانه سناد دانش آموزی ابتدایی می پردازیم :
فرایند ثبت نام دانش آموزان مدارس ابتدایی در سامانه سناد
به منظور ثبت نام دانش آموز جدید در مدرسه ابتدایی می بایست با ثبت کد ملی دانش آموز، اطلاعات دانش آموز جدید را در سامانه سناد ثبت نمود و سپس اطلاعات والدین دانش آموز را وارد نمود.
کلاس بندی دانش آموزان در سامانه سناد
به منظور کلاس بندی می بایست ابتدا کلاس را تعریف نمود. فرآیند تعریف کلاس در مدارس دولتی بدین صورت است که بعد از تعریف سهمیه کلاسی در استان و منطقه، کاربران منطقه یا استان نسبت به تعریف حداقل و حداکثر ظرفیت کلاس اقدام می نمایند و در مرحله آخر با اختصاص کلاس به مدرسه می توان کلاس را برای پایه موردنظر تعریف نمود.
دانش آموزانی که متقاضی ثبت نام جهش تحصیلی هستند می بایست به سامانه سناد مراجعه نمایند، اما لازم است در ابتدا یکسری مراحل را مدیر مدرسه برای دانش آموز متقاضی انجام دهد، برای اطلاعات بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه نمایید.
راهنمای ارزشیابی پیشرفت تحصیلی - تربیتی دانش آموزان مدارس ابتدایی در سامانه سناد
به منظور ثبت پیشرفت تحصیلی - تربیتی دانش آموزان در مدارس ابتدایی در گام اول می بایست مدیر مدرسه اقدام به تعریف کاربر آموزگار به ازای تعداد آموزگار در حال تدریس نماید.
مدیر مدرسه پس از ورود به پنل مدرسه از قسمت کاربران مدرسه، کاربری آموزگاران مدرسه را در سامانه سناد تعریف و رمز ورود برای آموزگاران از طریق پیام کوتاه ارسال خواهد شد.
پس از اتمام اتصال تمامی آموزگاران به دروس پایه های مختلف مدرسه از طرف مدیر مدرسه، آموزگاران می توانند به پنل مدرسه در سامانه سناد وارد شده و ارزشیابی های تحصیلی - تربیتی دانش آموزان کلاس خود را وارد نمایند. آموزگار با کد مدرسه، کد ملی و رمزی که برایش از طریق پیامک ارسال شده جهت ثبت ارزشیابی وارد پنل مدرسه در سامانه سناد می شود.
به منظور جمع آوری اطلاعات دانش آموزان، مدیران مدارس می بایست با ورود به پورتال خود در سامانه سناد نسبت به ثبت نام دانش آموزان اقدام نماید.
در چند سال گذشته با توجه به این که مدیران مدارس متوسطه می توانستند پس از ورود به پنل خود در سامانه سناد به امکانات مختلف پنل اعم از عملیات ثبت نام، تعریف کلاس و ... دسترسی داشته باشند. از این رو این افراد با دسترسی به سامانه سناد در ابتدای شروع سال تحصیلی جدید از این فرصت استفاده نموده تا بتوانند تمامی مراحل ثبت نام و کلاس بندی دانش آموزان و تعریف رشته پایه های مدرسه را انجام داده و ثبت نمایند.
اما به دلیل عدم دسترسی به سامانه سناد در سال جاری در صورت ایجاد هر گونه تغییرات احتمالی مدیران مدرسه می توانند به ادارات آموزش و پرورش مناطق خود مراجعه نموده و اقدامات لازم را انجام دهند. در ادامه برای راهنمایی بیشتر مدیران مدارس و همچنین آشنایی بیشتر دانش آموزان درباره موارد مختلف سامانه سناد دانش آموزی در این بخش امکانات سامانه سناد دانش آموزی متوسطه برای هر دو دوره اول و دوم را بررسی می نماییم.
تعریف رشته پایه
با مراجعه به این قسمت از سامانه سناد می توانید برای سال تحصیلی مورد نظر خود رشته پایه تعریف نمایید. بعد از تعریف رشته پایه های مورد نظر در مدرسه می توان نسبت به ثبت نام دانش آموزان در سامانه سناد اقدام نمود.
ثبت نام دانش آموز جدید در سامانه سناد
برای ثبت نام و سازماندهی مدرسه می توانید دانش آموزان ورودی جدید به مدرسه را در سامانه سناد ثبت نام نمایید. به این منظور کد ملی دانش آموز را وارد نموده تا اطلاعات دانش آموز جهت نمایش و تغییر نمایش داده شود و در صورت نبود اطلاعات، آن را در سامانه سناد دانش آموزی متوسطه وارد نمایید.
تعریف و ایجاد کلاس در سامانه سناد
دانش آموزان پس از پایه بندی ابتدا باید در سامانه سناد کلاس بندی شوند. مدارس دولتی طبق الگوریتم تعریف شده در مناطق، کلاس به آن ها تخصیص داده می شود. مدارس غیر دولتی محدودیت کلاس ندارند و در کلیه ماه های سال تحصیلی گزینه ایجاد کلاس برای آن ها در سامانه سناد فعال است.
ثبت و ذخیره سازی و دریافت کارنامه
برای ثبت نمره و دریافت کارنامه دانش آموزان می توانید از امکانات سامانه سناد استفاده نمایید. با انتخاب رشته مورد نظر و درس مورد نظر می توانید نمره را به صورت جداگانه ثبت نمایید. هم چنین قادر خواهید بود با وارد کردن کلاس مورد نظر فایل pdf کارنامه هر دانش آموز را از سامانه سناد دریافت کنید.
درخواست هدایت تحصیلی در سامانه سناد
در سامانه سناد می توانید اولویت هدایت تحصیلی دانش آموزانی را که درخواست هدایت تحصیلیشان را در ابتدای ثبت نام آن ها ثبت نموده اید را مشاهده نموده و یا در آن تغییراتی ایجاد نمایید.
ثبت نمرات و ارزشیابی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان در سامانه سناد توسط معلمان مدرسه امکان پذیر است، البته لازم به ذکر است که در ابتدا باید کاربر آموزگار توسط مدیر مدرسه تعریف شود.
دانش آموزان اگر سوالی در رابطه با سامانه سناد دارند، می توانند با کارشناسان ما در مرکز مشاوره تحصیلی هیوا تماس حاصل نمایند. مشاوران هیوا آماده اند تا از طریق سیستم تلفنی هیوا کلیه اطلاعات در خصوص سامانه دانش آموزی سناد را در اختیار دانش آموزان قرار دهد. همچنین، توصیه می کنیم برای اطلاع از آخرین اخبار سامانه سناد دانش آموزی، عضو کانال تلگرام مدارس هیوا شوید و یا صفحه اینستاگرام مدارس هیوا را دنبال نمایید.
✔️ سامانه سناد وب سایتی برای ثبت نام و نگه داری اطلاعات دانش آموزان می باشد که در این مقاله به توضیحات کامل درباره این سامانه پرداخته شده است.
✔️ مدیران مدارس می بایست برای ورود اطلاعات دانش آموزان وارد سامانه سناد شوند که راهنمای کامل آن در این مقاله آمده است.
✔️ این سامانه امکانات متعددی اعم از ثبت و ویرایش اطلاعات دانش آموز، تعریف کلاس، دریافت کارنامه دارد که در این مقاله راهنمای استفاده از تمام این امکانات آمده است.
برای مشاوره راهنمای ورود به سامانه دانش آموزی سناد
برای مشاوره راهنمای ورود به سامانه دانش آموزی سناد
سلام خسته نباشید من چطور می تونم وارد قسمت پیش ثبت نام بشم برای نام کاربری و رمز عبور کد خاصی رو وارد کنم یا کد ملی و ... ممنون میشم پاسخ بدهید
سلام . در صورتی که دانش آموز هستین ، نمی تونین وارد سامانه سناد بشین برای ورود به سامانه پادا باید از کد ملی به عنوان نام کاربری استفاده کنین و رمز عبور رو از مدیر مدرسه بگیرین و یا از طریق سایت دریافت کنین .
سلام من ورودی دهمم برا ثبت نام کتاب درسی ام میزنه کد ملی عضو نشده در سامانه سیدا چیکار کنم من
سلام . به مدرسه مراجعه کنین مدیر مدرسه باید اطلاعات دانش آموزی شما رو در سامانه سناد و سیدا ثبت کنه .
سلام برای آزمون نمونه دولتی اطلاعات دانش اموزان از کجا استعلام گرفته میشه ؟
سلام . در آزمون نمونه دولتی معدل کتبی نوبت دوم پایه نهم تاثیر گذاره ، معدل دانش آموزان از سامانه های دانش آموزی سناد ، سیدا و ... استعلام گرفته میشه .
سلام برای شرکت در امتحانات تعیین رشته مجد باید در سناد ثبت نام کنیم ؟
سلام . نیازی به ثبت نام در سناد نیست ، برای شرکت در امتحان تعیین رشته مجدد به مدرسه مراجعه کنین .
سلام من نمی تونم برنامه شاد نصب کنم ، می تونم خودم در سناد شماره موبایلمو تغییر بدم ؟
سلام . برای ویرایش شماره موبایل در سامانه سناد باید به مدیر مدرسه درخواست بدین .
سلام چه زمانی باید برای پایه دهم ثبت نام کنیم ؟
سلام . دانش آموزانی که نتایج هدایت تحصیلی پایه نهم شون اعلام شده می تونن فرم پیش ثبت نام پایه دهم رو در سامانه پادا تکمیل کنن ، اطلاعات دانش آموزان توسط مدیران در سناد و سیدا ثبت میشه .
سلام نمرات در سناد ثبت میشه ؟
سلام . نمرات دانش آموزی در سیدا ثبت میشه ، سوابق تحصیلی دانش آموزان در سناد ذخیره میشه .
سلام برای ثبت نام کتاب آیا واجبه اول در مدرسه ثبت نام کنیم ؟
سلام . بله باید ابتدا در مدرسه ثبت نام کنین تا اطلاعات شما در سامانه سناد و سیدا ثبت شه بعد می تونین برای خرید کتاب های درسی ثبت نام کنین .
سلام برای آزمون نمونه دولتی اطلاعات دانش اموزان از کجا استعلام گرفته میشه ؟
سلام . اطلاعات دانش آموزان از سامانه سناد و سیدا استعلام گرفته میشه .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©